Trek lessen uit liefde

(っ◔◡◔)っ ♥ Trek lessen uit liefde♥. Rekenen, muziek, taal. Je leert van alles op school. Van je ouders leer je weer tandenpoetsen, veters strikken, je eigen broodje smeren en dat soort dingen. Maar waar leer je nou hoe een relatie werkt en hoe je deze onderhoudt?

Lees meer »

Licht in schaduwwerk

(っ◔◡◔)っ ♥ Licht in schaduwwerk♥. Veel mensen die bij ons komen zijn verbaasd over hoe goed hun kanten die zij zelf afwijzen, of zelfs de schuld geven van de reden dat ze bij ons in relatietherapie zitten, worden geprezen door ons als relatietherapeut.

Lees meer »

Ga je me ooit begrijpen?

(っ◔◡◔)っ ♥ Blog over hoe en waarom mannen en vrouwen anders communiceren♥. Voordat jullie verder lezen..... besef goed, dat ik hier de stereotype man en vrouw heb uitvergroot. Daarnaast zijn niet alle mannen stereotype man en niet alle vrouwen stereotype vrouw. Voel je dus niet aangevallen of in een hokje geduwd! En als je dat toch voelt... Wat spiegel ik jou dan?

Lees meer »

Relatiefasen met tips!

(っ◔◡◔)っ ♥ Blog over relatiefasen met hele fijne tips! Let op, het gaat niet altijd precies zoals hieronder omschreven. Sommigen stellen slaan een fase over en sommige stellen blijven hangen in één fase.♥

Lees meer »

Ik heb 4 lichamen!

(っ◔◡◔)っ Ik heb 4 lichamen! Bijzonder hé? Maar jij ook! Misschien ben je nu volledig van de leg. Misschien had je er ooit al iets over gehoord. Of je weet al precies wat ik bedoel. In dat laatste geval..... Lees dit BLOG dan maar even niet. Voor jou geen nieuwe info.

Lees meer »

Relatietherapeut; ons relatiewerk

Tsja......... of er een magische formule is die ik jou kan influisteren waardoor elke relatie te helen is?? Het antwoord is toch echt NEE. Er is geen formule voor; geen vast stappenplan. Er zijn vele wegen naar een relatieherstel. Vele tools om daar te komen. In dit BLOG deel ik de weg van Cathelijn en mij. Ik deel hier onze weg, waarin wij van bagger goud hebben weten te maken.

Lees meer »