Begeleiding bij het verwerken van scheidingen.

Je wordt verliefd! Zo begint het meestal. Je wordt meegevoerd op een stroom van kriebels, spanning, seksueel verlangen, vreugde, hoop en vervulling. Dit gaat nooit meer stuk! Je hebt het fijn samen, verliefdheid wordt houden van. Wellicht komen er kinderen bij kijken, een koophuis. Met deze persoon word ik oud! Hoe veilig en fijn voelt dat wel niet. En dan gaat het uiteindelijk toch nog mis; een relatiecrisis dient zich aan. En dan van het kaliber, dat zelfs relatietherapie niet meer voldoende werkt. 

 

Na een periode van proberen en doorzetten dringt het langzamerhand tot jullie door. Wij kunnen écht niet verder samen. Jullie besluiten te gaan scheiden! Jullie hele fundering en toekomstbeeld valt weg. 

Begeleiding bij het verwerken van scheidingen bij relatietherapie de Ronde Venen

Scheiden vraagt om een rouwproces. Begeleiding hierin kan heel fijn én belangrijk zijn. Wij kunnen jullie, of jou alleen, hier heel goed in begeleiden. Het resultaat zal zijn, dat jij / jullie sterk uit dit proces komen én de scheiding goed een plek kunnen geven. 

Sharing circles

Sharing circles komen van oorsprong uit het indianenrijk. In deze gemeenschappen zorgden deze circles ervoor dat iedereen gelijke kansen had om zijn zorgen, mening en ideeën te delen. 

 

Wij organiseren deze circles ook rondom het thema relaties. Op een fijne, laagdrempelige en veelzijdige manier geven wij de deelnemers inzichten, kennis en vaardigheden mee. Daarnaast kan elke deelnemer ook zijn /  haar inbreng geven. Zo versterk, verrijk, inspireer en ondersteun je elkaar.

 

De circles vinden plaats in Vinkeveen. We vragen een financiële bijdrage van €30,- p.p. De circles vinden plaats op elke laatste donderdag van de maand. Aanvang 20.00u. en eindtijd 22.00u. Gratis parkeren voor de deur! Eten, drinken en warm vuurtje zitten hierbij inbegrepen.

Sharing circles bij relatietherapie de Ronde Venen

Workshops / interactieve lezingen

Daarnaast verzorgen wij ook interactieve lezingen rondom het thema relaties. Onze lezingen zijn dus niet slechts theoretisch van aard. Naast het delen van theorie doen we namelijk ook diverse opdrachten met het publiek. 

 

Onderwerpen die de revue passeren;

  • fasen in relaties met daarbij de knelpunten.
  • hechtingsstijlen.
  • relatieangst.
  • communicatiestijlen.
  • seksualiteit.
  • innerlijk kindwerk.
  • familieopstellingen. 
  • hoe je partner je aanzet tot persoonlijke groei.
  • pijnlichamen / ego's / bewustwording.
  • hoe samen een gedeeld toekomstbeeld neer te zetten.
Lezingen relatietherapie de Ronde Venen

Ik wil graag even contact met jullie!