De online relatietraining

Het woord 'relatie' had eigenlijk een werkwoord moeten zijn. Een relatie héb je namelijk niet, het is immers geen ding, het is iets wat je samen creëert, onderhoudt, aanpast en soms ook beëindigt.

 

Het bijzondere is, dat relaties aangaan ongeveer het meest essentiële is binnen een mensenleven. Toch staat het woord 'relaties' nergens op een lesrooster! Je mag daar dus door vallen en opstaan zelf je weg in gaan vinden. Soms gaat dat ook prima, maar soms ook niet. 

 

Als het uiteindelijk toch écht misgaat binnen een liefdesrelatie wordt er óf een echtscheidingsspecialist óf een relatietherapeut ingevlogen. 

Maar hoe fijn zou het wel niet zijn, als dit alles gewoon voorkomen kon worden? Hoe fijn zou het wel niet zijn, als jullie ergens wat kennis, vaardigheden en inzichten konden vergaren, om zo jullie relatie een boost te geven en daarmee een relatiecrash weten te voorkomen? Dat zou toch super zijn? Nou, goed nieuws.... Dat kan dus bij ons middels de online relatietraining.

Inhoud van de online relatietraining

Onze online relatietraining is de perfecte tool voor stellen om een heftige relatiedip te voorkomen en / of de relatie een fijne boost te geven. Gedurende onze online relatietraining komen de volgende relatiegerelateerde thema's aan bod;

  1. Bij ontrouw, en andere vormen van kwetsuren, jezelf en je partner leren vergeven.
  2. Leren doorbreken van negatieve patronen en daarmee ook de eventuele machtsstrijd.
  3. Inzicht krijgen in jullie hechtingsdynamieken en tips ontvangen hoe jullie hiermee om kunnen gaan.
  4. Verbindend leren communiceren middels EFT en andere gesprekstechnieken.
  5. Boven tafel krijgen van jullie negatieve gedachten / beperkende overuigingen en deze leren om te buigen.
  6. Liefde leren zenden en ontvangen middels de 5 talen van de liefde.
  7. De verbinding tussen jullie herstellen en bekrachtigen.
  8. Jullie diepste wensen en verlangens helder krijgen middels een kernwaardenanalyse en een verlangen-verwachtingeninventarisatie.
  9. Vanuit deze kernwaarden en verlangen-verwachtingeninventarisatie, middels EFT, een gezamenlijke toekomstvisie (en opvoedingsvisie) creëren.
  10. Verbeteren van het seksleven; zowel m.b.t. de kwaliteit als de kwantiteit.

Werkwijze en tariefstelling

Via onderstaand contactformulier kunnen jullie aangeven, dat jullie interesse hebben in de online relatietraining. Wij sturen jullie binnen 24 uur een bericht terug met in de bijlage de factuur. Daarna volgt er een Tikkie via WhatsApp.

 

Wanneer de Tikkie betaald is, ontvangen jullie 10 weken lang wekelijks een mail met daarin altijd een informatief filmpje, een aantal gerichte opdrachten om thuis uit te voeren en een link naar een podcast of meditatie.

 

Naast deze online content, krijgen jullie ook de mogelijkheid om een online meeting van een uur met ons in te plannen. Het is aan jullie binnen welke week van jullie online relatietraining deze meeting gaat plaatsvinden. Natuurlijk is het ook mogelijk om deze training te combineren met losse sessies relatietherapie.

 

Voor deze gehele training van tien weken, inclusief één uur online meeting, vragen wij €275,- exclusief BTW.

Ik wil graag contact over de online relatietraining.