Relatietherapie tweedaagse

Gemiddeld genomen duurt relatietherapie zes sessies van anderhalf tot twee uur en krijgen stellen daarnaast ook telkens thuiswerk mee. Zo alles bij elkaar ben je dan twee tot drie maanden verder. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar er is is ook helemaal niks mis mee, als je binnen twee dagen alles van ons wilt leren wat er te leren valt en liever gaat voor een kort, maar zeer intensief traject met elkaar. En dat kan bij ons!

 

Als je gaat voor onze relatietherapie tweedaagse ga je voor kort, intensief, leerzaam en zeer resultaatgericht. We raden jullie dan ook aan, om ergens in de buurt te overnachten, zodat je ook echt even samen in de bubbel van therapie blijft. In onze regio ( De Ronde Venen ) zijn zat leuke en in de natuur gelegen overnachtingen mogelijk.

De opbouw van de relatietherapie tweedaagse 

Programma dag één.
09.30 u. ontvangst met koffie of thee
10.00 u. aanvang deel 1
12.00 u. lunch
12.45 u. aanvang deel 2
15.00 u. even naar buiten en even een tussendoortje
15.30 u. aanvang deel 3.
16.00 u. afsluiting van de dag met tussenevaluatie

Programma dag twee
09.30 u. ontvangst met koffie of thee
10.00 u. aanvang deel 1
12.00 u. lunch
12.45 u. aanvang deel 2
15.00 u. even naar buiten en even een tussendoortje
15.30 u. aanvang deel 3
16.00 u. afsluiting van de dag met eindevaluatie

Het is mogelijk, om een aantal weken tussen dag één en twee te laten zitten, zodat er meer ruimte ontstaat voor verwerking van dat wat er geleerd is gedurende dag één. De facturatie zal dan ook in twee delen plaatsvinden.

Voor deze Tweedaagse vragen wij €2375,- exclusief BTW en inclusief eventuele weekendtoeslag. Hiervoor krijgen jullie twee dagen lang twee therapeuten met de volledige focus op jullie en jullie relatie. Er wordt door ons gezorgd voor lunch, koffie, thee en tussendoortjes. Parkeren is gratis. Als zzp-er kan je de sessies aftrekken onder de noemer persoonlijke coaching. Gratis annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor aanvang van de Tweedaagse. Binnen de 14 dagen brengen we de helft van de Tweedaagse in rekening.

Ik wil graag contact over de relatietherapie tweedaagse.