Workshop EFT (houd-me-vast methodiek).

Tijdens deze dagworkshop leren jullie de EFT gesprekstechniek ( houd-me-vast methode van Sue Johnson ) volledig aan. Maar, wellicht nog belangrijker, krijgen jullie tools aangereikt om jullie patronen volledig in kaart te brengen. Zo krijgen jullie meer inzicht in dat wat anders mag tussen jullie.

 

Los van inzicht en een aantal essentiële communicatie technieken ( waarbij het gevoelsleven delen centraal staat ), schenken we aandacht aan de vijf liefdestalen en brengen we jullie kernwaarden in kaart. Samengevat; een zeer complete en essentiële workshop!

Praktische informatie.

  • De workshops vinden plaats op de tweede zaterdag van elke maand. Als de zaterdag een feestdag betreft, dan vindt de workshop de eerst volgende zaterdag daarop plaats.
  • We starten om 09.30 u. met de inloop. Wij verzorgen koffie en thee.
  • Om 10.00 u. beginnen we met het ochtendprogramma.
  • Tussen 12.30 u. en 13.30 u. verzorgen wij een lunch voor jullie.
  • Daarna volgt het middagprogramma. Deze duurt tot 16.30 u

Tariefstelling en aanmelding.

Via onderstaand contactformulier kunnen jullie aangeven of jullie interesse hebben in deze workshop. Binnen 48 uur na het invullen van dit contactformulier nemen we contact met jullie op. Wanneer er van jullie kant definitief akkoord is op deelname, sturen wij een bevestiging van deelname aan de workshop per mail naar jullie toe. Twee weken van te voren sturen wij jullie de factuur toe. 

 

Voor deelname aan deze workshop door jullie beiden brengen wij een totaalbedrag van €240,- exclusief BTW in rekening. Hiervoor krijgen jullie een supergave en volledig verzorgde workshop aangeboden. Gezien het een workshop / training betreft rondom het thema communicatie is deze workshop onder de noemer scholing of coaching aftrekbaar voor zzp-ers / ondernemers.

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen!

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Ik wil graag contact over de workshop EFT / 'houd me vast'