Over ons

Oprichters Cathelijn en Ramon zijn al decennia afzonderlijk bezig met persoonlijke ontwikkeling, scholing in menselijk psyche en het werken als coach, trainer en therapeut vanuit hun eigen praktijken. 

 

In 2019, na samen een relatiecrisis doorleefd en overleefd te hebben, besloten zij hun krachten te bundelen en hun kennis en ervaring in te zetten in deze gedeelde praktijk.

 

Cathelijn en Ramon vullen elkaar mooi aan tijdens de sessies. Ze genieten beiden van dit werk en dat zie je terug gedurdende de sessies.

Onze diploma's en certificaten

Cathelijn

Cathelijn relatietherapie de Ronde Venen

Cathelijn, 42 jaar, moeder en levenspartner en nog veel meer! Cathelijn is een spontane, toegankelijke, expressieve, creatieve, energieke en breed ontwikkelde vrouw met een diep gewortelde liefde voor de aarde en de medemens.

 

Haar hele leven lang is ze al bezig met zelfreflectie, persoonlijke ontwikkeling en het doorzien van de menselijke psyche. Zij heeft een pure en holistische levenswijze waar oordeelloosheid centraal staat. Cathelijn is in staat geweest van alle bagger goud te maken en heeft vooral gebruik gemaakt van haar tomeloze positiviteit en een diep vertrouwen, dat alles wat op je pad komt je de kans geeft je te doen groeien.

 

Opleidingen en certificaten; HBO kunstzinnige therapie, gecertificeerd voor familieopstellingen, post HBO pedagogisch coach, Ik leer anders coaching en post HBO HSP-begeleider. Tevens ervaringsdeskundige op het gebied van inzet van natuurlijke oliën ( DoTerra).

Ramon 

Ramon, vader van twee meiden, man van Cathelijn. Naast het werken vanuit deze praktijk werkte hij jaren als interim directeur in de branches kinderopvang en primair onderwijs. Medio 2021 liet hij het managementvak volledig achter zich en werkt hij fulltime als therapeut en lifecoach. Ramon is een open, toegankelijke, eerlijke, energieke en breed ontwikkelde counselor en trainer.

 

Hij heeft in zijn leven erg veel mogen meemaken. Hij is gelukkig ook in staat geweest van alle bagger goud te maken en de opgedane levenservaring in te zetten in zijn praktijk. 

 

In de relatie met Cathelijn heeft Ramon een enorme persoonlijke ontwikkeling mogen meemaken, daar zijn levenspartner een ideale spiegel voor hem was. Opleidingen en certificaten; Post HBO wandelcoach, post HBO relatietherapeut, opleiding hypno- en regressietherapie, gecertificeerd voor familieopstellingen en diverse communicatietrainingen.

Ramon Buijs relatietherapie de Ronde Venen