Over ons

Oprichters Cathelijn en Ramon zijn al decennia afzonderlijk bezig met persoonlijke ontwikkeling, scholing in menselijk psyche, en het werken als coach, trainer en therapeut vanuit hun eigen praktijken.

 

In 2019, na samen een relatiecrisis doorleefd en overleefd te hebben, besloten zij hun krachten te bundelen en hun kennis en ervaring in te zetten in deze gedeelde praktijk.

Onze diploma's en certificaten

Ramon

Ramon, vader van twee meiden, man van Cathelijn. Naast het werken vanuit deze praktijk werkt hij als interim directeur in de branches kinderopvang en primair onderwijs. Ramon is een open, toegankelijke, eerlijke, energieke en breed ontwikkelde counselor en trainer.

 

Hij heeft in zijn leven erg veel mogen meemaken. Hij is gelukkig in staat geweest van alle bagger goud te maken en de opgedane levenservaring in te zetten in zijn werk als directeur, trainer en counselor. Earthkeeper, bewustmaker en verbinder zijn de drie steekwoorden die zijn levensmissie omschrijven.

 

In de relatie met Cathelijn heeft Ramon een enorme persoonlijke ontwikkeling mogen meemaken, daar zijn levenspartner een ideale spiegel voor hem was. Opleidingen en certificaten; Post HBO wandelcoach, post HBO relatietherapeut, gecertificeerd voor familieopstellingen,diverse vormen van energetisch werk en diverse communicatietrainingen.

Ramon Buijs relatietherapie de Ronde Venen

Cathelijn 

Cathelijn, 41 jaar, moeder en levenspartner en nog veel meer! Cathelijn is een spontane, toegankelijke, expressieve, creatieve, energieke en breed ontwikkelde vrouw met een diep gewortelde liefde voor de aarde en de medemens.

 

Haar hele leven lang is ze al bezig met zelfreflectie, spirituele ontwikkeling en het doorzien van de menselijke psyche. Zij heeft een pure en holistische levenswijze waar oordeelloosheid centraal staat. Ook Cathelijn is in staat geweest van alle bagger goud te maken en heeft vooral gebruik gemaakt van haar tomeloze positiviteit en een diep vertrouwen, dat alles wat op je pad komt je de kans geeft je te doen groeien.

 

Opleidingen en certificaten; HBO kunstzinnige therapie, gecertificeerd voor familieopstellingen, post HBO pedagogisch coach, energetisch werken, Ik leer anderscoaching en post HBO HSP-begeleider. Tevens ervaringsdeskundige op het gebied van inzet van natuurlijke oliën ( DoTerra).

Cathelijn relatietherapie de Ronde Venen