Mogen wij er ook voor jullie zijn?

"Elke relatie is een weerspiegeling van de relatie met jezelf! Relatietherapie bestaat dus niet slechts uit het werken aan de relatie. Het gaat verder dan dat! Het gaat ook om het werken aan de relatie met jezelf. Je mag je partner gaan zien als de spiegel van al wat nog in jou leeft."

 

Vanuit bovenstaand uitgangspunt werken wij met jullie samen aan jullie relatie. Het kan zijn, dat jullie bij ons komen om jullie relatie nog mooier te maken. Maar het kan ook zijn, dat het gewoon écht niet meer goed gaat tussen jullie.

 • Voel je de verbinding met je partner niet meer?
 • Is één van jullie misschien vreemdgegaan?
 • Zitten jullie in een relatiesleur? Is dit nou alles?
 • Stroomt jullie seksleven nauwelijks?
 • Hebben jullie veel miscommunicaties en terugkerende ruzies?
 • Lijden jullie kinderen onder de spanningen en denken jullie al aan scheiden als enige oplossing?

Redenen te over om er samen met ons aan te werken. Wij hanteren een holistische werkwijze die wij combineren met reguliere EFT (Emotionally Focused Therapy ) en het gedachtegoed van de positieve oplossingsgerichte psychologie. Cathelijn vertegenwoordigt de vrouwelijke energie gedurende de sessies en Ramon natuurlijk de mannelijke energie. Door onze unieke werkwijze en onze man-vrouw samenwerking weten wij snelle slagen te maken. Hierdoor blijven de kosten beperkt.

 

Wij delen, naast onze praktijk, ook een gezin en een fijne relatie. Maar geloof ons, ook wij hebben hard moeten werken aan onszelf én onze relatie. Wil je meer van ons weten? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Natuurlijk is het ook mogelijk om meteen een afspraak met ons te maken! Vul dan het contactformulier in.

 

Hartegroet,

Cathelijn en Ramon

Waarom relatietherapie?

Kies voor relatietherapie als jullie niet tevreden zijn over jullie relatie en het jullie zelf niet meer lukt om het anders te doen. Zo voorkomen jullie dat jullie vast blijven zitten in een situatie waar jullie niet gelukkig van worden.

 

Naar alle waarschijnlijkheid zal jullie relatie sterk verbeteren door er gericht met ons aan te werken ( 95% van onze cliënten gaat op een fijne manier weer met elkaar verder ). Maar het kan ook zijn, dat jullie erachter komen dat het toch écht beter is om op een liefdevolle manier uit elkaar gaan. 

Ons onderscheidend vermogen

 • Wij hebben meer dan tien jaar werkervaring als therapeut.
 • Zowel de mannelijke- als de vrouwelijke energie wordt door ons vertegenwoordigd.
 • Ramon is gediplomeerd relatietherapeut.
 • Cathelijn is kunstzinnig therapeut; beeldend werken ter ondersteuning van het proces.
 • Ramon is gediplomeerd wandelcoach; ideale methodiek voor mensen die makkelijker praten als ze in beweging zijn.
 • Cathelijn is tevens HSB-begeleider en pedagogisch coach.
 • Ramon is een ervaren ( communicatie ) trainer.
 • We zijn beiden opgeleid in familie- en relatieopstellingen.
 • We zijn goed opgeleid en belezen.
 • We werken samen met Ouders Lokaal
 • Centraal gelegen en gratis parkeren!

Onze werkwijze & tariefstelling

Wij combineren de positieve, oplossingsgerichte psychologie met EFT en holistisch werken. Het holisme gaat ervan uit dat we bestaan uit vier delen. Zo heb je je mind ( het denken ), je lichaam ( het doen ), de emoties ( het voelen ) en je bewustzijn. Door tijdens de relatietherapie aandacht te besteden aan alle vier de facetten komen we snel en dieper tot in de kern. Wij zijn door deze werkwijze ook in staat om de emotioneel meest gesloten mensen weer in contact te brengen met hun gevoelsleven. Ook oefenen wij zeer gericht met het verwoorden van emoties. 

 

Tijdens de eerste sessie stellen we vast wat er aan de hand is en wat jullie doel is. Jullie krijgen ook meteen vast wat adviezen en inzichten mee. De samenstelling van de sessies wisselt. De ene keer werken wij samen met één van jullie, de andere keer werkt één van ons met één van jullie en dan hebben we weer een vierluiksessie. 

 

Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig. We hanteren een standaard tarief van €165, - excl. BTW per sessie van 90 minuten ( soms vergoed door verzekeraar ). Als zzp-er kan je onder bepaalde voorwaarden de sessies aftrekken onder de noemer persoonlijke coaching. Bij een verzamelinkomen lager dan €32.000 per jaar is subsidie vanuit de gemeente wellicht mogelijk. De tarieven op onze website zijn inclusief voor- en nawerk, tussentijds telefonisch contact en begeleiding bij thuiswerkopdrachten. Een sessie kan kosteloos geannuleerd worden tot 48 uur voor aanvang. 95 procent van de stellen haalt bij ons hun gestelde doelen. 

 

Het is natuurlijk even een investering, maar sowieso is scheiden duurder!

Naast reguliere relatietherapie bieden wij ook;

* De relatietherapie tweedaagse *

Twee dagen met volledige commitment werken aan jullie relatie. Jullie worden beide dagen begeleid door 2 therapeuten.

Inclusief lunch, koffie, thee, tussendoortjes en gratis parkeren. 

 


* Begeleiding bij liefdevol scheiden *

Uit elkaar gaan is soms toch écht de enige oplossing. 

Hoe mooi is het dan wel niet, als jullie het proces van loslaten samen op een liefdevolle manier mogen doorlopen?

 


* Werken aan de relatie met jezelf *

Life coaching geeft jou inzicht in wat je diepste wensen en je ware talenten zijn. Leer deze te manifesteren en te realiseren!

Leef je leven straks weer vol met passie, energie en zingeving.

 


Deze cliënten zijn jullie reeds voorgegaan!

Willen jullie contact met ons? Stuur ons dan even een berichtje!

Covid19 regels; doe vooral wat goed voor jou voelt! Niks is verplicht. Vanwege Covid bieden wij nu tijdelijk ook de mogelijkheid tot online relatietherapie.