De holistische relatie retreat

Het woord 'relatie' had eigenlijk een werkwoord moeten zijn. Een relatie héb je namelijk niet, het is immers geen ding, het is iets wat je samen creëert, onderhoudt, aanpast en soms ook beëindigt.

 

Het bijzondere is, dat relaties aangaan ongeveer het meest essentiële is binnen een mensenleven. Toch staat het woord 'relaties' nergens op een lesrooster! Je mag daar dus door vallen en opstaan zelf je weg in gaan vinden. Soms gaat dat ook prima, maar soms ook niet. 

Als het uiteindelijk toch écht misgaat binnen een liefdesrelatie wordt er óf een echtscheidingsspecialist óf een relatietherapeut ingevlogen. 

 

Maar hoe fijn zou het wel niet zijn, als dit alles gewoon voorkomen kon worden? Hoe fijn zou het wel niet zijn, als jullie ergens wat kennis, vaardigheden en inzichten konden vergaren, om zo jullie relatie een enorme boost te geven? Dat zou toch super zijn? En dat de relatie met jezelf ook nog eens veel fijner en sterker wordt.

 

Nou, goed nieuws.... Dat kan dus bij ons middels de holistische relatie retreat.

 

  • Versterk de verbinding met je partner.
  • Zie en hoor elkaar weer volledig.
  • Doorbreek de relatiesleur. Ga weer spelen en verdiepen.
  • Laat jullie seksleven meer stromen.
  • Voorkom miscommunicaties en terug kerende ruzies.
  • Ontdek welke overtuigingen in jezelf je zelfbeeld beïnvloeden.
  • Aan welke verwachtingen tracht je te voldoen? Maar komen deze wel overeen met jouw verlangens? Maar wat zijn jouw verlangens?
  • Leer je ruimte in te nemen, je grenzen te stellen en je behoeften uit te spreken.
  • Ontdek je ware talenten en je diepste wensen.
  • Wat wil jij ervaren in het leven? En je partner? Hoe krijgen jullie dit samen voor elkaar?

Wat gaan we doen?

De retreat wordt jaarlijks in september georganiseerd in Vinkeveen. Middenin het land, ergens in de natuur, ga je aan de slag met jezelf en de relatie op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau. De retreat start altijd op een dinsdag rond 14.00 u. en eindigt op vrijdag rond 14.00 u.

 

Wij, Cathelijn en Ramon, verzorgen de retreats, maar besteden sommige onderdelen ook uit aan specialisten binnen ons netwerk. Zo zal er een holistisch masseur aanwezig zijn, die je een fijne massage kan geven om zo even heerlijk te ontspannen, écht in je lijf te komen en het proces van oplossen van blokkades kan ondersteunen. Ook komt er iemand langs om relatie- en familie opstellingen te begeleiden. En voor intimiteitsvraagstukken komt er expertise van buitenaf in de vorm van een intimiteitscoach. 

 

Tijdens de retreat worden workshops, oefeningen, één op één gesprekken en groepsgesprekken ( vuurcirkels ) afgewisseld met momenten van rust en tijd voor jezelf. We zetten vele werkvormen in; wandelcoaching, ademcoaching, dynamische gesprekstechnieken, kunstzinnig werken, EFT, intimiteitscoaching, massage, familie opstellingen, kennismaking met tantra, innerlijk kindwerk, meditaties en nog meer. Er is ook gelegenheid voor één op één sessies met één van ons.

 

De retreats gaan door bij deelname door tien stellen of meer. Aanmelden kan tot en met 1 juli. Op 2 juli krijgen jullie dan bericht of de retreat door kan gaan of niet. Op basis van het aantal deelnemers wordt er een locatie op maat gekozen in regio Vinkeveen.

Werkwijze en tariefstelling

Via onderstaand contactformulier kunnen jullie aangeven dat jullie interesse hebben in deze retreat. Binnen 48 uur na het invullen van dit contactformulier nemen we contact met jou / jullie op. Wanneer er van jullie kant definitief akkoord is op deelname, sturen wij een bevestiging van deelname aan de retreat per mail naar jullie toe. Vier weken van te voren sturen wij jullie de factuur toe. 

 

Voor 4 dagen deelname aan deze retreat door jullie beiden brengen wij een bedrag van €2350,- exclusief BTW in rekening. Hiervoor krijgen jullie een supergave en volledig verzorgde retreat aangeboden waarin werken aan de relatie met je partner én werken aan de relatie met jezelf een centrale plek krijgt in ons onderscheidende en impactvolle aanpak.

 

Naast momenten van 'werken' zijn er ook momenten van ontspanning en rust. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tussendoor een gratis holistische massage te boeken. Ook kan je even heerlijk wandelen of zwemmen. Of gewoon even lekker wegdutten in de zon en even heerlijk in het nu zijn.

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen.

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Ik wil graag contact over de relatie retraite van 12 tot en met 15 september 2024.