Relatietherapie online

Relaties lopen lang niet altijd even lekker. Invloeden van buitenaf ( werk, draaiende houden van een gezin, onderhouden van sociale contacten ) en van binnenuit ( persoonlijke issues waar jullie mee rondlopen, gezondheidsproblemen et cetera ) kunnen zijn sporen achterlaten op jullie en jullie relatie.

 

Daardoor kunnen jullie uit elkaar groeien, ontstaan er vaak negatieve patronen, lijkt het gevoel voor elkaar minder te worden ( of zelfs weg te zijn ), ontstaan er ruzies, voelen jullie je wellicht minder of niet meer gezien en gehoord, wordt er minder verbinding ervaren, stroomt het seksleven niet meer et cetera.

 

Gelukkig kunnen jullie het tij waarschijnlijk nog wel keren. Even wat hulp inschakelen is dan vaak wel fijn. Een mogelijkheid is om dan samen naar een relatietherapeut te gaan.

Het kan echter vrij lastig zijn om tijd vrij te maken voor relatietherapie. Vooral als jullie kinderen hebben, niet in de buurt wonen van een goede therapeut en / of beiden werken en dan óók nog eens op andere tijden.

 

Maar gelukkig bestaat er internet én hebben wij voor jullie een mooi online programma ontwikkeld. In dit online programma komen de meest voorkomende thema's aan bod die wij tijdens de reguliere relatietherapiesessies tegen komen. Deze thema's hebben wij opgedeeld in onderstaande tien online sessies.

 

 1. Vast stellen van de dynamiek(en) binnen jullie relatie en het definiëren van wat anders mag. Welke hechtingsstijlen hebben jullie? Waar in het verleden zijn jullie uit elkaar gaan groeien en aan welke behoeften is toen niet meer voldaan? Waar hebben jullie elkaar het meest in gekwetst? Welke domeinen zijn nu het meest beschadigd ( veiligheid, intimiteit, seksualiteit et cetera )?
 2. Bewust worden van wat er in jezelf en elkaar speelt. Hoe werkt het systeem van ego's, pijnlichamen, omgevingsafhankelijkheid en systemisch disbalans door op jou en jullie relatie? 
 3. Inzicht krijgen in jezelf, jouw partner en jullie relatie middels het maken van drie verschillende relatietekeningen. 
 4. Aanleren van de meest belangrijke techniek die ertoe bijdraagt dat jij persoonlijk ongelooflijk kan groeien. Werk zelf aan dat wat jou partner je spiegelt (de spiegeltechniek) en maak zo van bagger goud.
 5. Inzicht krijgen in je eigen mind; welke negatieve blokkerende en beperkende gedachten heb je over jezelf? Waar komen ze vandaan? Hoe herken je ze? Hoe buig je ze om? Jullie ontvangen hiervoor een aantal gerichte wandelcoachopdrachten waar jullie individueel mee aan de slag kunnen gaan.
 6. Weer rust krijgen in jullie communicatie. Bewust communiceren doe je zo! Leer een aantal waardevolle gesprekstechnieken aan die rust en inzicht brengt in jullie communicatie en relatie.
 7. Veiligheid, begrip en daarmee meer verbinding creëren. Je echt veilig voelen bij je partner ( maar zeker ook in jezelf ) is van groot belang. Inzicht krijgen in conflicten, het helder krijgen van jullie verborgen en niet-verborgen machtstrijden en het uitvoeren van harmonisatieoefeningen zullen hieraan bijdragen.
 8. Leer de vijf liefdestalen bij jezelf en je partner herkennen en ga samen aan de slag om deze taal / talen weer opnieuw met elkaar te spreken. Een superfijne techniek die jullie relatie zeker een boost gaat geven.
 9. Breng de intimiteit en seksualiteit weer meer terug in jullie relatie. Ontvang een aantal inzichtgevende vragenlijsten en gerichte opdrachten om dit onderdeel van jullie relatie weer meer te laten stromen.
 10. Zet een gezamenlijk toekomstbeeld neer. Wij geven jullie hiervoor een aantal leuke, creatieve opdrachten mee. Superfijn om hier positief opbouwend mee af te sluiten.

Hoe gaat het in zijn werk?

 • Eigenlijk heel simpel. Jullie vullen onderstaand contactformulier in. Als jullie eerst contact met ons willen, dan geven jullie dat hieronder even aan. Als jullie meteen willen starten, dan vinken jullie alleen aan dat jullie direct aan de slag willen.
 • Binnen 48 uur ontvangen jullie van ons een factuur met een betaalverzoek.
 • Jullie ontvangen na betaling binnen een week middels de mail de eerste online sessie. 
 • Daarna krijgen jullie wekelijks middels de mail een nieuwe sessie aangereikt.
 • Als jullie ergens in vastlopen of vragen over hebben mogen jullie met ons een videobelsessie doen!
 • Als jullie ook nog één of meerdere reguliere relatietherapiesessies willen afnemen, dan kan dat ook natuurlijk. Jullie krijgen dan wel tien procent korting van ons!

De kosten?

 1. Voor tien online sessies
 2. vol met opdrachten
 3. stukken theorie
 4. filmpjes
 5. én een uur videobellen

betalen jullie eenmalig slechts €450,- excl. BTW.

Jouw bericht aan ons over relatietherapie online