Workshop 'de kunst van echt verbinden'.

Tijdens deze dagworkshop ga je samen met je partner even heerlijk in een bubbel. Een bubbel van wij-samen, een bubbel van quality time en onverdeelde aandacht voor jezelf en elkaar. Je mag even alles loslaten; je werk, je zorgen, je takenlijst, het huishouden, de verplichtingen en verwachtingen.

 

Wij bieden jullie deze dag uiteenlopende relatieverdiepende opdrachten aan, afgewisseld met momenten van rust. Ook nemen we op een speelse manier het stukje intimiteit / seksualiteit mee in ons aanbod. Samengevat ga je keer op keer middels bijzondere en verdiepende momenten van oprecht contact de ontmoeting met je partner aan. Hierdoor zal deze dag de verbinding tussen jullie sterker worden én meer verdieping krijgen op zowel mentaal, fysiek als emotioneel niveau.  

Maar écht verbinden met je partner kan alleen vanuit de volledige verbinding met jezelf. Maar hoe doe je dat dan weer? Hoe verbind je je met jezelf? Voor velen klinkt dat best wel vaag / zweverig, maar dat is het dus niet. We nemen jullie ook daar op een fijne, ongedwongen en concrete manier in mee.

Praktische informatie.

  • De workshops worden altijd ergens in gemeente de Ronde Venen gehouden. De exacte locatie wordt een maand van te voren vastgesteld.
  • Data en locatie 2023; 7 oktober te Mijdrecht, 11 november te Mijdrecht en 9 december 2023 te Mijdrecht.
  • We starten om 09.30 u. met de inloop. Wij verzorgen koffie en thee.
  • Om 10.00 u. beginnen we met het ochtendprogramma.
  • Tussen 12.30 u. en 13.30 u. verzorgen wij een lunch voor jullie.
  • Daarna volgt het middagprogramma. Deze duurt tot 16.30 u.
  • Graag zelf meenemen / aandoen; loszittende kleding, wellicht extra sokken of sloffen ( schoenen moeten uit ) en een handdoek.

Tariefstelling en aanmelding.

Via onderstaand contactformulier kunnen jullie aangeven of jullie interesse hebben in deze workshop. Binnen 48 uur na het invullen van dit contactformulier nemen we contact met jullie op. Wanneer er van jullie kant definitief akkoord is op deelname, sturen wij een bevestiging van deelname aan de workshop per mail naar jullie toe. Twee weken van te voren sturen wij jullie de factuur toe. 

 

Voor deelname aan deze workshop door jullie beiden brengen wij een totaalbedrag van €240,- exclusief BTW in rekening. Hiervoor krijgen jullie een supergave en volledig verzorgde workshop aangeboden waarin werken aan de relatie met je partner én werken aan de relatie met jezelf een centrale plek krijgt in ons onderscheidende en impactvolle aanpak. 

 

Wij hopen jullie te mogen verwelkomen!

Hartegroet van Cathelijn en Ramon

Ik wil graag contact over deze workshop.